Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com Румен Радев каза силни думи

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com Румен Радев каза силни думи
Коментари Харесай

Радев: Време е да се излекуваме от комплексите за политическа обреченост, защото ние сме показали, че можем да постигаме големи цели

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com 

Румен Радев сподели мощни думи по време на тържественото честване на Съединението.

„ Време е да се излекуваме от комплексите за политическа неизбежност, тъй като ние сме посочили, че можем да реализираме огромни цели и да го вършим цивилизовано. Успели сме в предишното, можем го и през днешния ден ”.

Това съобщи президентът Румен Радев по време на слово във връзка 136 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

„ Съединението се случва сама 7 години след възкръсването на страната, по тази причина имам вяра, че през днешния ден - 136 години по-късно, ние сме узрели да надмогнем всички исторически разделения в името на демокрацията, справедливостта и просперитета на страната. Ключът е в духа на съединението, в възприятието, че сме един народ – възприятие, което с времето бе корозирано от идеологически, класови и други деления, които през днешния ден възпират нашия ход напред ”, сподели още Радев, написа nova.bg.

„ Актът на Съединението е най-вдъхновяващият епизод на дръзката ни политическа история. Това не е мъртва история, а урок по единство в името на свободата, достолепието и добруването на отечеството. Вечна памет на храбрите българи, които вградиха орисите си в националния блян. Да живее свободна и единна България! ”, приключи той.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР